Kun for erhvervsdrivende  

Hos Würth ved vi hvor vigtigt det er, at skabe et flot resultat, første gang. Vi har derfor samlet vores mange års erfaring med den rustfrie industri, i en trin for trin håndbog, der guider dig igennem overfladebehandling.

Håndbog til overfladebearbejdning i rustfrit stål

I denne håndbog, der netop bygger på vores mange års erfaring med udvikling og salg til den rustfrie industri, har vi samlet en række trin for trin guides til, hvordan du får det bedste resultat. Det gælder uanset, om det er polering af krumme overflader eller slibning og polering af svært tilgængelige svejsesømme.

I bogen gennemgår vi bl.a. hvilke forudsætninger der skal være, for et optimalt resultat af overfladebehanlingen, hvordan du overfladerbehandler både plader, rundrør og firkantrør og kommer med tips og tricks til rengøring og pleje af rustfrit stål.

Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse med læsningen! Vi håber, at du finder mange nyttige tips og tricks til, hvordan du kan arbejde med de ofte komplicerede opgaver, der er forbundet med overfladebearbejdning af rustfri stål. Har du brug for yderligere information, er du altid velkommen til at tage fat i din lokale Würth sælger eller komme ind i en af vores mange butikker.

BESTIL NU I WÜRTH ONLINE-SHOP ELLER APP

Metalspecialister
Skiveguide
SAW