Kun for erhvervsdrivende  
Svær befæstelse
 

SVÆR BEFÆSTELSE

Hos Würth har vi fokus på produkter af høj kvalitet, som gør en forskel i din hverdag. Derfor har vi et bredt sortiment inden for befæstelse i beton.

Med Würth i ryggen får du ikke kun produkter af høj kvalitet. Du får også koncepter, løsninger og produkter, der forenkler og gør dit arbejde mere rentabelt og lever op til dine krav til godt håndværk samt højkvalitetsprodukter.

Vi har et bredt sortiment af produkter til dine opgaver - både til let og svær befæstelse.

 

SPECIALISTER

Få vejledning i kemisk og mekanisk befæstelse, uanset om du er om du står i produktionen eller på byggepladsen. Specialisterne kan hjælpe dig med at løse konkrete problemer og med at udarbejde dokumentation. Du kan få hjælp til:

  • At finde de rigtige produkter
  • Trækprøver
  • Tekniske beregninger
  • Hvordan opfylder du lovkravene, så du ikke skal bruge ekstra tid og omkostninger på at lave arbejdet om

 

Anker app og CAD-bibliotek

Med Würth anker app får du hurtigt og nemt informationer om mekaniske / kemiske ankre og dyvelteknik

Du får adgang til:

  • Dokumentation / ETA-godkendelser
  • Oversigt over trækværdier
  • Installationsparametre
  • Beregning af klæbemørtelforbrug

Med Würths CAD-bibliotek får du adgang til produkternes tekniske tegninger i vores CAD-database.

Få mere viden


Svær befæstelse: Før, under og efter installationen

Når du arbejder med svær befæstelse, er der flere faktorer, som er vigtige at overveje før, under og efter installationen.


Produkter til svær befæstelse

Würths træ- og bygspecialister har sammensat en oversigt, der rummer alt det, du skal bruge, når du udfører kemisk forankring i forbindelse med fastgørelse i betonbyggeri


4 steps til kemisk svær befæstelse

I denne produkt- og monteringsvejledning får du en trinvis guide til kemisk svær befæstelse med fokus på, hvordan du vælger de rigtige produkter.


Kemisk forankring

På denne produktside kan du se vores brede udvalg af ankre, udblæsningspumper og børster.


Boring i beton og tegl

Det rigtige værktøj er essentielt, når du borer i hårdfør beton eller tegl. På denne produktside kan du se vores brede sortiment af hammerbor, samt borehammer og mejselhammer.


Montage på byggepladsen

Vi ved, hvor vigtigt det er, med det helt rigtige værktøj, når du står i en af de afgørende faser i projektet, og emnet skal monteres på byggepladsen. På denne produktside kan du finde et udvalg af maskiner, sikkerhedsudstyr, kemi og værnemidler.


M-CUBE®: KRAFTFULDE AKKU MASKINER

M-Cube® akku maskinerne er designet til dig, der skal bruge dem. De er nemlig udviklet baseret på de input, som vi har fået fra fagfolk.


Tips til brug af rustfri skruer og bolte

Få tips til brug af rustfri skruer og bolte, der sikrer, at de forbliver rustfri.

 

LET befæstelse


SHARK® TWIST

Den nye innovative dyvel kan anvendes til både træ- og metrisk gevind, og hver dyvelstørrelse er velegnet til flere skruediametre.


WG FIX

WG-FIX skruen er nem og hurtig at montere i massiv mursten og gipsplader. Skruen har AW-kærv, som sikrer længere bitlevetid, bedre kraftoverføring og ingen udstødningskræfter.