Kun for erhvervsdrivende  
 Afslut 4-hjulsudmåling med Safety System Alignment og skab merværdi

Skab merindtjening for dit værksted og (mer)værdi for dine kunder

Hjælp dine kunder til at få det maksimale ud af ADAS teknologien og skab en bedre og mere sikker køreoplevelse. Millioner af køretøjer er i dag udstyret med ADAS. En teknologi som gør køreoplevelsen smartere og mere sikker- vel og mærke hvis ADAS håndteres og kalibreres korrekt. En amerikansk undersøgelse peger på en amerikansk undersøgelse på, at netop ADAS er et af de eftermarkedsområder som vil vækste mest – faktisk med hele 200 % over de næste ni år. Samtidig vil korrekt kalibreret ADAS teknologi skabe en bedre og mere sikker køreoplevelse. Så hvorfor ikke yde en ekstra god kundeservice og tilbyde dine kunder en ADAS kalibrering, når de alligevel er forbi dit værksted i forbindelse med en skade, rudeskift, 4-hjulsudmåling eller lignende?

Hvilke systemer omfatter ADAS?

Hvilke systemer omfatter ADAS?

ADAS står som bekendt for Advanced Driver Assistance Systems og dækker over en række hjælpemidler, som kan gøre det mere sikkert og komfortabelt at være bilist. Men hvilke hjælpemidler er der helt konkret tale om og hvad skal du og dit værksted være opmærksom på

Hvornår bør du tilbyde dine kunder en ADAS kalibrering?

Hvornår bør du tilbyde dine kunder en ADAS kalibrering?

Hjælp dine kunder til at få det maksimale ud af ADAS teknologien og skab en bedre og mere sikker køreoplevelse. Millioner af køretøjer er i dag udstyret med ADAS. En teknologi som gør køreoplevelsen smartere og mere sikker- vel og mærke hvis ADAS håndteres og kalibreres korrekt.

Kombiner 4-hjulsudmåling med ADAS kalibreringsudstyr

I mange år har vi betragtet en 4-hjulsudmåling som en komplet justering, men udviklingen, som sker i autobranchen, medfører, at det ikke længere altid er tilfældet. Har du i forvejen en Hunter HawkEye Elite 4-hjulsudmåler på dit værksted, har du en enestående mulighed for hurtigt og effektivt at implementere kalibrering af ADAS på dit værksted. Vores innovative samarbejdspartner, Hunter har udviklet CodeLink, som er en patenteret enhed til SAS (Steering Angle Sensor) og fremtidig ADAS nulstilling. Enheden kan tilkobles HawkEye Elite og dermed sikre en meget effektiv SAS kalibrering på kun 5 minutter uden yderlig brug af OEM tester.

ADAS kalibrering er kompatibel med HawkEye Elite 4-hjulsudmåler ved brug af:

  • WinAlign PC fra og med version16,1
  • CodeLink enhed til SAS nulstilling
  • WOW ADAS kalibreringsbom
  • Hunter ADAS kamerakit
  • Switchbox

Øvrige Hunter WinAlign kamerasystemer kan også anvendes

Hunter Engineering giver enestående mulighed for at opgradere eksisterende konfigurationer. Det gælder de fleste WinAlign baserede kamerasystemer. Kontakt din Distriktschef i værkstedsudstyr (link til oversigt nederst på siden?) og hør nærmere for mulighederne for konfiguration og opgradering af din 4-hjulsudmåler.

Vil du gerne skabe merindtjening via ADAS kalibrering uden brug af 4-hjulsudmåler?

Har du ikke et Hunter HawkEye Elite 4-hjulsudmåler på dit værksted, er det bestemt ikke en stopklods for at udnytte den merindtjening, som kan ligge i kalibrering af ADAS. Med WOW kan vi tilbyde kalibreringsudstyr, som gør det muligt at foretage ADAS kalibrering uafhængigt af en hjuludmåler på ca. 15 minutter. Følgende produkter kræves:

  • WOW ADAS kalibreringsbom
  • WOW Rader Kit samt hjulopspænd
  • WOW tester

Kontakt din Distriktschef i værkstedsudstyr

Lars Bærentsen

Syd-, Sønderjylland og Fyn
Lars Bærentsen
Distriktschef
+45 20 51 70 27
lars.baerentsen@wuerth.dk

Kim Hansen

Midtjylland
Kim Hansen
Distriktschef
+45 21 99 60 57
kimhansen@wuerth.dk

Ruben Højgaard

Nordjylland
Ruben Højgaard
Distriktschef
+45 29 17 05 12
ruben.hoejgaard@wuerth.dk

John Petersen

Nordsjælland og København
John Petersen
Distriktschef
+45 21 27 94 57
john.petersen@wuerth.dk

Jannich Trane

Midt- og Sydsjælland
Jannich Søfeldt Trane
Distriktschef
+45 25 44 43 55
jannich.trane@wuerth.dk

Jan Van de Locht

Danmark (Hunter)
Jan Van de Locht
Distriktschef
+45 40 14 73 58
jan.locht@wuerth.dk