Presserum: Se de seneste pressemeddelelser

 

Innovative bitholdere fra Würth Danmark modtager international designpris

13.08.2018 | Værktøj

RED DOT AWARD: Würth Danmark A/S har udviklet to nye bitholdere, som er skræddersyet til kundernes behov og gør arbejdet nemmere, hurtigere og enklere. Det har udløst den fornemme Red Dot Award-designpris.

Læs mere her

 

Würth fortsætter ekspansion af butiksnet med åbning af Megastore

18.05.2018 | Butikker

Allerede den 28. maj åbner en endnu større, når Würth slår dørene op til sin første Würth Megastore i Sydhavnen, København, og der er planer om yderligere butiksåbninger i 2018.

Læs mere her

 

Danmarks største Würth butik åbner i Odense C

29.01.2018 | Butikker

Den 1. februar 2018 åbner Würth Danmark landets hidtil største butik for erhvervskunder fra auto-, el-, vvs-, metal- og træ/byg branchen samt det offentlige. Det er den eksisterende butik i Odense C, der flytter i nye lokaler, og dermed bliver den største Würth butik i Danmark.

Læs mere her

 

 

Tidligere pressemeddelelser

Leder du efter tidligere pressemeddelelser? Vi har samlet et udvalg af dem. Hvis du har brug for ældre pressemeddelelser, er du velkommen til at kontakte os. Så ser vi, hvad vi kan finde frem fra gemmerne.

 

Pressekit

Har du brug for vores logo eller andet billedmateriale, kan du hente vores pressekit. Har du behov for yderligere materiale kan du altid kontakte os.

Tjek hvordan du overholder vores brandmanual og guideline for brugen af logo mv. Du kan også downloade materialet i .png-, .jpg- eller .eps-format.

Pressekontakt

Har du ønsker til interviews, input til artikler eller spørgsmål om Würth Danmark, er du velkommen til at kontakte os.

Vi hjælper gerne med at finde de rigtige kontaktpersoner, kommentarer, billedmateriale og lign.

Kontaktperson

Anni Holm Johannessen
Tlf.: 79 32 33 06
anni.Johannessen@wuerth.dk