Kun for erhvervsdrivende  

Presserum: Se de seneste pressemeddelelser

 

Diagnose- og afbalanceringsmaskine til tunge køretøjer

15.04.2021 | Værkstedsudstyr

Hunter Elite afbalanceringsmaskinen er hurtigere end nogen anden på markedet. Samtidig udfører den en funktion, som ingen anden maskine gør: Den måler sidetræk, så du får vejtryksdiagnose og afbalancering i én arbejdsgang.

Læs mere her

 

Würth Danmark indgår samarbejde med dansk producent af mundbind

20.01.2021 | Würth

En meget stor andel af det medicinske udstyr og de personlige værnemidler, som kan købes i Danmark, er produceret i Kina. Corona-krisen har imidlertid fået Würth Danmark til at gå mod strømmen og indgå et samarbejde med virksomheden JP Air Tech i Sakskøbing.

Læs mere her

 

Forøg værkstedets indtjening med Würths nye Car Care Consumer Line

12.01.2021 | Auto

Würth lancerer nye bilplejeprodukter til slutbrugeren under sit videresalgskoncept. Det giver mulighed for øget indtjening hos værkstederne.

Læs mere her

 

Würth Danmark A/S er klar til e-mobility – er du?

01.09.2020 | Auto

Med et nyt e-mobility koncept markerer Würth Danmark A/S sig som en markant spiller på fremtidens e-mobility marked.

Læs mere her

 

WÜRTH DANMARK A/S KÅRET SOM ELITELEVERANDØR 2020

24.08.2020 | Würth

Blandt samtlige danske virksomheder, der fakturerede til den offentlige sektor i 2019, er Würth Danmark A/S nu blevet kåret som eliteleverandør 2020.

Læs mere her

 

Miljørigtig indtjening med Würths innovative airconmaskiner

14.04.2020 | Auto

Aircon-området er én af de mest profitable indtægtsmuligheder for autoværkstederne. I en tid, hvor omtanke for miljøet fylder mere og mere, har Würth Danmark A/S kigget nærmere på, hvordan de kan hjælpe værkstederne med at løse aircon-opgaverne på en mere miljørigtig og profitabel måde.

Læs mere her

 

Würth Danmark lancerer den første vendbare montagehandske på markedet

17.03.2020 | Würth

VERDENSNYHED: Med Würth Danmarks innovative, vendbare montagehandske, TigerFlex Double, er det slut med at kassere handsker, fordi der mangler en makker. Det er godt for både miljøet og økonomien.

Læs mere her

 

GOD OG SIKKER HANDEL MED WÜRTH

13.03.2020 | Würth

Sådan tackler vi corona-situationen sammen

Læs mere her

 

Würth åbner håndværkerbutik i Nykøbing Falster

24.01.2020 | Butikker

I efteråret åbnede Würth en butik i Rødbyhavn i tilknytning til Femern projektet, og nu fortsætter investeringerne i Lolland-Falster.

Læs mere her

 

Würth Danmark øger fagligheden på additiv-området med to nye partnere

18.11.2019 | Additiver

Med HV-Elektro og Esbjerg Cylinderservice udbygger Würth sine kompetencer på additiv-området og kan nu tilbyde endnu bedre faglig sparring og service i hele landet.

Læs mere her

 

Würth investerer i Lolland-Falster

29.08.2019 | Butikker

Byggeriet af Femern Bælt tunnelen og mange års godt samarbejde med de lokale håndværkere på Lolland-Falster får Würth Danmark til at åbne en butik for professionelle håndværkere i Rødby. Inden for det næste halve år åbner der også en Würth butik i Nykøbing Falster.

Læs mere her

 

Mere fleksibilitet med nye værkstedsvogne og sortimenter

06.08.2019 | ORSY

Würth Danmark har lanceret 3 nye værkstedsvogne og 60 nye værktøjssortimenter. Sortimenterne passer i vognene og kan mixes med uendelig variation, så værkstedvognenes indhold altid matcher dagens opgaver. De nye produkter giver også system og overblik over værktøjet. Det betyder værkstederne får mere fleksibilitet, bedre organisering og tidsbesparende processer i deres daglige arbejde

Læs mere her

 

Würth investerer i Nordjylland

20.06.2019 | Butikker

Det høje aktivitetsniveauet i byggebranchen gør tiden mere og mere kostbar for de danske håndværkere. Derfor har Würth Danmark, som leverer værktøj, befæstelse mv. til håndværkere i hele landet sat et mål om, at alle skal kunne nå en Würth butik på maks. 20 minutter. For godt et halvt år siden åbnede en Würth butik i Hjørring. Tirsdag den 18. juni slås dørene op til endnu en butik, denne gang i Thisted.

Læs mere her

 

Det gode håndværk vinder hver gang!

28.03.2019 | CSR

Fagligheden er i højsædet, når Danmarks dygtigste elever fra erhvervsskolerne dyster på godt håndværk ved DM i Skills, som i år afholdes i Næstved den 4. til 6. april. Würth Danmark er igen i år med som stolt sponsor.

Læs mere her

 

Nem adgang til Würth produkter i København City

21.03.2019 | Butikker

Würth fortsætter udvidelsen af sit butiksnet til professionelle håndværkere på fuld kraft. For godt et halvt år siden åbnede Würth deres første megastore i Sydhavnen, og denne gang er det håndværkerne i København City, der kan glæde sig til, at det bliver hurtigt og nemt at få nye forsyninger af ASSY-skruer, byggeskum, værnemidler, og hvad man ellers finder i en Würth butik.

Læs mere her

 

Specialværktøj gør det nemmere at løse specialopgaver

14.01.2019 | Auto & Cargo

Würth Danmark A/S har udvidet deres sortimentet med specialværktøj til auto- og cargobranchen. Specialværktøjerne gør det lettere at løse specialopgaver, og værkstederne kan tage nye opgaver ind, som de ikke tidligere kunne løse. Med bl.a. demovideoer og et nyt online system til at finde det rigtige værktøj til tandremsopgaver, er ambitionen at klæde værkstederne godt på til at bruge det nye sortiment.

Læs mere her

 

 

Tidligere pressemeddelelser

Leder du efter tidligere pressemeddelelser? Vi har samlet et udvalg af dem. Hvis du har brug for ældre pressemeddelelser, er du velkommen til at kontakte os. Så ser vi, hvad vi kan finde frem fra gemmerne.

 

Pressekit

Har du brug for vores logo eller andet billedmateriale, kan du hente vores pressekit. Har du behov for yderligere materiale kan du altid kontakte os.

Tjek hvordan du overholder vores brandmanual og guideline for brugen af logo mv. Du kan også downloade materialet i .png-, .jpg- eller .eps-format.

Pressekontakt

Har du ønsker til interviews, input til artikler eller spørgsmål om Würth Danmark, er du velkommen til at kontakte os.

Vi hjælper gerne med at finde de rigtige kontaktpersoner, kommentarer, billedmateriale og lign.

Kontaktperson

Anni Holm Johannessen
Tlf.: 79 32 33 06
anni.Johannessen@wuerth.dk